News

29.05.2015

Konsernsjefen i Mitsubishi Corporation møtte Erna Solberg

Toppsjefen i Mitsubishi Corporation, Ken Kobayashi, møtte statsminister Erna Solberg i Oslo i dag. Kobayashi brukte anledningen til å understreke Mitsubishi Corporations langsiktige engasjement i Cermaq.

Konsernsjefen i Mitsubishi Corporation møtte Erna Solberg

I oktober i fjor kjøpte Mitsubishi Corporation statens aksjer i Cermaq, og Cermaq ble et heleid datterselskap av det Tokyo-baserte handels- og investeringsselskapet. I møtet med statsminister Solberg i dag understreket Kobayashi Mistubishis langsiktige planer om å utvikle Cermaq som et ledende globalt selskap innen lakseoppdrett.

- Mitsubishi Corporations strategi er å investere i industrier som har vekstpotensial. Lakseoppdrett har betydelig vekstpotensial fordi det er et bærekraftig alternativ for å dekke den økende etterspørselen etter trygg, sunn og smakfull sjømat i hele verden, og kanskje spesielt i Asia der markedet vokser særlig raskt. Vi mener at Cermaq er en ideell partner fordi bærekraft er solid forankret i selskapet, noe som passer svært godt inn i det langsiktige perspektivet vi har i Mitsubishi Corporation, sa konsernsjef Ken Kobayashi.

Mitsubishi Corporation er et globalt integrert forretningsselskap med aktivitet i en rekke ulike industrier. Selskapet har en lang historie innen sjømat og har en sterk markedsposisjon innen tunfisk og reker og annen sjømat.

Press contacts

Lars Galtung

Lars Galtung

Chief Communication and Sustainability Officer 

lars.galtung@cermaq.com

+4798214812

Lise Bergan

Lise Bergan

Head of Communication

lise.bergan@cermaq.com

+47 932 51 114

+47 23 68 50 30

Astrid Vik Aam

Astrid Vik Aam

Communications Manager

astrid.aam@cermaq.com

+47 924 90 676

+47 924 90 676

Share on: Twitter, Facebook, LinkedIn

Follow Cermaq