News

17.06.2016

Fra "Et lite stykke Norge" til global markedsføring av Cermaqs laks

Cermaq etablerer en global markedsføringsorganisasjon og Anders Tofte Wilhelmsen er hentet inn fra Mondelez for å lede arbeidet.

Anders Tofte Wilhelmsen

Laks er ikke lenger laks. Cermaq vil satse på global profilering av både selskapet og produktene.

- Detaljistkjedene blir stadig viktigere kunder for oss, og vårt mål er at Cermaq skal være deres foretrukne leverandør av bærekraftig laks, sier konsernsjef Jon Hindar.

Cermaq har nylig reorganisert sin salgsvirksomhet i fire regioner som dekker alle de viktigste markedene; Asia, Europa, Latin-Amerika og Nord-Amerika, og har styrket salgsorganisasjonene med lokal markedsføringskompetanse.

Nå er overbygningen på plass med Anders Tofte Wilhelmsen som Group Marketing Director. Han kommer fra stillingen som nordisk marketingsjef i Mondelez, og har også lang erfaring fra Jotun.

- Cermaq har ambisjon om å bli en global merkevare i sin bransje. Selv om selskapsnavnet som sådan er relativt ukjent utenfor etablerte kunder, er utgangspunktet godt fordi selskapet har så mange kvaliteter som så langt ikke har blitt løftet frem overfor markedet. Dette er en fantastisk inspirerende utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Anders Tofte Wilhelmsen.

Cermaqs satsing på markedsføring av selskapet er en del av selskapets nye strategi som sikter mot lederskap innen fire strategiske områder: kunder, drift, bærekraft og medarbeidere. Målet for strategien er å bli kundens foretrukne leverandør av bærekraftig laks.

Press contacts

Lars Galtung

Lars Galtung

Director of Sustainability and Communication

lars.galtung@cermaq.com

+4798214812

Lise Bergan

Lise Bergan

Head of Communication

lise.bergan@cermaq.com

+47 932 51 114

+47 23 68 50 30

Astrid Vik Aam

Astrid Vik Aam

Communications Manager

astrid.aam@cermaq.com

+47 924 90 676

+47 924 90 676

Share on: Twitter, Facebook, LinkedIn

Follow Cermaq