Debug Top Navi path is: cermaq-no/cermaq-norway

Cermaq har ansatt leder for det nye visningssenteret i Skutvik

Hans Ola Pedersen er ansatt som leder for Cermaq sitt visningssenter som er under bygging i Skutvik. Senteret skal vise frem havbruksnæringens innovasjoner og grønne løsninger, og formidle kunnskap om en av Norges viktigste næringer.

 Pedersen kommer fra stillingen som daglig leder i Naturgass Nord. Han har en bred ledererfaring fra ulike bransjer, og har også engasjert seg politisk på både lokalt og regionalt nivå.

- Hans Ola bringer med seg en bred og spennende bakgrunn og kompetanse, og vi er veldig glade for at vi har fått ham med oss på laget, sier regiondirektør Nordland i Cermaq Norway, Snorre Jonassen.

- Jeg gleder meg til å jobbe i havbruksnæringen der bærekraftig matproduksjon, formidling og ekstern kommunikasjon står sentralt. Det nye visningssenteret til Cermaq blir viktig både for lokal og regional verdiskaping, og for fremtidig rekruttering av ungdom til en av Norges viktigste næringer, sier Hans Ola Pedersen.

Pedersen starter i stillingen 1.januar 2019. Etter planen skal visningssenteret stå ferdig i løpet av tredje kvartal neste år.

Tilbake til toppen