Bærekraft er et valg

En del av løsningen på våre felles globale utfordringer.

Verdens voksende befolkning står overfor større utfordringer enn noensinne for å finne bærekraftige kilder til nok sunn mat. Oppdrettslaks kan være med å dekke den økende etterspørselen etter protein, og sikre et sunnere kosthold med mat produsert på en miljømessig bærekraftig måte.

Vi trenger et rent hav for å produsere bærekraftig laks, og Cermaq er opptatt av å bidra til gjennomføring av FNs mål for bærekraftig utvikling gjennom bærekraftig praksis i vår egen virksomhet og gjennom globale partnerskap for å fremme bedre forvaltning av havet.

Som en global produsent av mat med et relativt lavt karbonavtrykk, er vi en del av løsningen i overgangen til mer bærekraftig matproduksjon. Dette er et godt utgangspunkt, og vi er med på å gjøre en forskjell gjennom forskning, innovasjon og ved å være en pådriver for bærekraftig utvikling i global matproduksjon.

Dette er grunnen til at vi er blant grunnleggerne av initiativet Seafood Business for Ocean Stewardship og er partnere i initiativene FReSH og EAT. Vi ønsker å utvikle fremtiden for bærekraftig produksjon av mat og å synliggjøre sjømatens rolle i et sunt kosthold.

Tilbake til toppen