En god arbeidsplass

Vår visjon er å bli kundens førstevalg. Våre dyktige og dedikerte ansatte jobber hver dag for at vi skal bli den foretrukne leverandøren av bærekraftig laks.

Å produsere sunn mat på en bærekraftig måte er meningsfullt arbeid. I vår produksjon fra smolt til filet er det mange ulike arbeidsoperasjoner som er nødvendig for å produsere sunn mat på en trygg måte. Kompetanse er fellesnevner enten det dreier seg om røktere, fiskehelseeksperter, slakterioperatører, båtførere, selgere eller andre stillinger/ansatte. Kompetanse, myndighet og ansvar må gå hånd i hånd. Cermaq har mange dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi tilrettelegger for at beslutninger skal kunne tas så nær fisken som mulig.

Fokus på HMS

Ett av våre ledelsesprinsipper er at helse og sikkerhet for folk alltid kommer først. Både i daglig drift og i en eventuell krise ivaretar vi liv og helse for mennesker før andre hensyn vurderes. Mennesker kommer foran profitt.

I Cermaq arbeider vi målrettet med helse, miljø og sikkerhet, og har fokus på å opplæring, trening og bevisstgjøring og forebygging. Vi ser at det å jobbe langsiktig med dette gir gode resultater. Og en trygg og god arbeidsplass. 
Tilbake til toppen